Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 1 van 1 resultaten

1 - 1 van 1 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Tony's Chocolonely chocoladerepen

Wanneer u kiest voor bedrukte Tony’s chocolonely chocola dan maakt u hoe dan ook een fantastische indruk bij de ontvanger van de chocola. De Tony’s chocolonely chocola heeft een opvallende verpakking waarmee u sowieso opvalt bij uw relaties. Daarnaast is de chocolade fairtrade en gemaakt met het oog op menselijkheid, zodat cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun chocolade. Bij Chocoladewereld.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten Tony’s chocolonely. Zo kan u onder andere kiezen uit de smaken melk, melk caramel zeezout, wit, puur, donkere melk, donkere melk pretzel toffee, melk noga, melk hazelnoot, wit framboos knettersuiker en nog veel meer. De mogelijkheden zijn simpelweg eindeloos!

Meer lezen >

Tony's Chocolonely chocoladerepen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Tony’s chocolonely te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de Tony’s chocoloney te laten bedrukken kunt u deze eenvoudig personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Zo krijgen uw relaties echt iets speciaals. De Tony’s chocolonely chocola is tot full color te bedrukken, waardoor uw bedrukking zeker op valt bij uw relaties. Hierdoor zal uw bedrijf langer onthouden worden en meer opdrachten krijgen!

Meer lezen >

Tony's Chocolonely chocoladerepen met eigen wikkel

Wanneer u ervoor kiest om Tony’s chocolonely te bestellen heeft u een relatiegeschenk in handen waarmee u iedereen blij kan maken. Naast fair trade is de chocolade namelijk ook nog eens heel erg lekker. De bedrukte Tony’s chocolonely zijn ontzettend leuk om uit te delen aan uw werknemers om ze te bedanken voor hun harde werk, fijne feestdagen of om ze een fijne vakantie te wensen. Daarnaast is de chocola ook erg leuk om naar uw relaties te sturen om ze te bedanken of bijvoorbeeld fijne feestdagen te wensen. Tony’s chocolonely kan ieder moment van het jaar worden gegeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden ? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!

Meer lezen >

Meer lezen >