Producten

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Eigenschap
Prijs
10

" Geleverde produkten zijn mooi afgewerkt "

Yelsey 03 October 2021

Bedrukte chocolade

Bij Chocolawereld kunt u verschillende soorten chocolade snoepgoed laten bedrukken. Zo kunt u kiezen voor chocoladerepen, chocoladeblokjes, Tony’s Chocolonely, paaschocolade en nog veel meer. Dit chocolade snoepgoed is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor zit er altijd wel iets lekkers voor u tussen! Veel mensen zijn dol op chocolade en dat maakt chocolade het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid.

Chocolade bedrukken

Alle chocolade uit ons ruime assortiment kan full color bedrukt worden. U heeft hierbij de optie om de chocolade zelf te laten bedrukken, door middel van een toplaag op de chocolade die voorzien wordt met uw gekozen opdruk, of u kunt de verpakking van de chocolade bedrukken. U kunt uw logo, een passende tekst of zelfs een foto op de chocolade laten drukken. Chocolade bedrukken is al mogelijk vanaf 25 stuks!

Chocolade met logo

Chocolade met logo is een ideaal relatiegeschenk waarmee u uw relaties en klanten een smakelijke ervaring kunt bezorgen. De bedrukte chocolade kan ingezet worden voor vele verschillende doeleinden. Verras uw medewerkers, zakenrelaties of klanten met een heerlijk geschenk. Een gepersonaliseerd chocoladegeschenk is een unieke en lekkere manier om uw eigen bedrijf onder de aandacht te brengen!