Ferrero Rocher chocolade

Bedrukte Ferrero Rocher chocolade is het perfecte chocolaatje om een gouden indruk achter te laten. Een Ferrero Rocher chocolaatje heeft een volledige knapperige hazelnoot in de kern, een heerlijk smeuïge hazelnootvulling, een krokant wafeltje als omhulling, en is bedekt met een laagje chocolade en licht geroosterde notenstukjes. De reden waarom de Ferrero Rocher zo populair is naast de smaak is zijn uiterlijk. De Ferrero rocher ziet er chic uit en is afgewerkt met een gouden finish.  Bij Chocoladewereld.nl kan u kiezen uit diverse soorten Ferrero Rocher chocola. Zo heeft u onder andere keuze uit een doosje met een chocolaatje of doosjes met 3 chocolaatjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Ferrero Rocher chocolade bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de Ferrero Rocher chocolade te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de verpakking van de Ferrero Rocher te laten bedrukken krijgen uw relaties echt een persoonlijk geschenk. De doosjes waar de Ferrero Rocher in zitten zijn te bedrukken tot full color. Hierdoor valt uw bedrukking en daarmee ook uw bedrijf extra op bij uw relaties. Uw bedrijf blijft langer hangen bij uw relaties en u zal daar zeker voordeel van ondervinden in de toekomst.

Meer lezen >

Ferrero Rocher chocolade met logo

Door Ferrero Rocher chocolade te bestellen heeft u een relatiegeschenk in handen wat zeker enthousiast ontvangen zal worden. De Ferrero Rocher chocolade is zeer geschikt om uit te delen op beurzen, feesten,  evenementen en congressen. Daarnaast zijn de bedrukte Ferrero Rocher chocolaatjes ook erg leuk om naar uw relaties te sturen als klein presentje om ze te bedanken voor een fijne samenwerking of een bestelling. Ten slotte is de Ferrero Rocher chocolade ook erg leuk om uw medewerkers te bedanken voor bijvoorbeeld hun harde werk. Dit zal zeer gewaardeerd worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!

Meer lezen >