Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bedrukte chocoladeblokjes

Chocoladeblokjes

Als u op zoek bent naar een zoet relatiegeschenk, dan zijn onze chocoladeblokjes een uitstekende keuze. Bij Chocolawereld vindt u de meest smaakvolle en kwalitatieve chocolade relatiegeschenken. Wij bieden u een ruim assortiment aan de lekkerste chocolade. Zo vindt u bij ons chocoladeblokjes, maar ook pralineblokjes. Deze pralineblokjes zijn gevuld met hoogwaardige hazelnootpraliné. Onze chocolade relatiegeschenken zijn gemaakt van Belgische UTZ chocolade. Met chocolade als geschenk zult u altijd scoren bij de ontvanger! Onze chocolade relatiegeschenken zijn niet alleen erg lekker, maar ze zijn ook nog eens erg origineel. Verras daarom al uw werknemers en relaties met deze heerlijke traktatie.

Chocoladeblokjes bedrukken

Alle chocolade uit ons assortiment kan bedrukt worden. De basis van de chocoladeblokjes bestaat uit melk chocolade met een toplaag van witte chocolade voor de bedrukking. De bedrukking is altijd full colour. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Onze chocoladeblokjes zijn een budgetvriendelijke verrassing voor uw relaties, waarmee uw bedrijfsnaam smaakvol onder de aandacht wordt gebracht. Bijna iedereen houdt wel van chocolade. Daarom is chocolade met opdruk niet branche gebonden. Door chocoladeblokjes te bedrukken, kunt u uw boodschap op een unieke en creatieve manier overbrengen. Natuurlijk kunnen de chocoladeblokjes ook onbedrukt besteld worden.

Chocoladeblokjes bestellen

Bij Chocolawereld kunt u eenvoudig en snel alle bedrukte chocoladeblokjes bestellen. De chocoladeblokjes met bedrukking zijn uitstekend geschikt als geschenk voor op beurzen en evenementen, maar natuurlijk ook als bedankje of ter promotie van uw bedrijf. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U kunt van te voren altijd een gratis digitale drukproef aanvragen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.

9,3
1 - 30 van 4 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 30 van 4 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021