Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 10 van 10 resultaten

1 - 10 van 10 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Chocolade telegram

Bedrukte chocolade telegrammen zijn ideaal voor wanneer u een gepersonaliseerde boodschap wilt versturen. De chocolade is gemaakt door het Belgische merk Barry Callebaut. U kunt zelf de tekst van de telegram bepalen. De letter worden standaard gemaakt in melkchocolade. De blokjes zonder letter worden gemaakt van witte chocolade, zodat uw tekst er extra uit springt. Bij Chocolawereld vindt u een ruim assortiment aan chocolade, waaronder de chocolade telegrammen in verschillende groottes. U kunt zelf kiezen hoe veel letters u wilt hebben op de chocolade telegram.

Meer lezen >

Chocolade telegram bedrukken

Het is mogelijk om uw logo op de chocolade telegrammen te drukken door middel van logoblokjes. Uw logo wordt met een eetbare inkt op een blokje melk chocolade met een laagje witte chocolade gedrukt. Op deze manier komt uw logo er het mooiste uit te zien. Met een chocolade telegram kunt op een originele manier een boodschap overbrengen. Een bijkomend voordeel is dat de ontvanger deze boodschap ook nog eens kan op eten. De chocolade telegrammen kunnen erg goed van pas komen bij verjaardagen, Valentijnsdag of als relatiegeschenk voor al uw klanten en relaties.

Meer lezen >

Chocolade telegram online bestellen

Chocolade telegrammen met logo bestelt u eenvoudig en snel bij Chocolawereld! Het bestellen en bedrukken van de chocolade telegrammen is al mogelijk vanaf 10 stuks. Bij het verzenden van de chocolade telegrammen heeft u de opties dat de telegrammen naar meerdere adressen verstuurd worden of verzending naar één adres. De telegrammen kunnen verpakt worden in een speciale verzendverpakking. Wanneer u benieuwd bent naar hoe de chocolade telegram eruit komt te zien met uw logo of tekst, kunt u gratis een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >